oppps

åå förlåt har inte bloggat på typ åårr . men har inte haft någon lust ju :( ilf va skolan idag och träna :( hatar det missa stallet och då såklart ska försöka fixa så jag kan rida . men ah sen gick jag caisa till stan och träffa några och lite sånt .
ska kanske till stan och köpa mascara eller stallet en stund .
måste plugga till no provet och skriva klart en redovisning i no . så får se hur mycket jag hinner .
ska in och dusch nu sen mysa framför tvn pöss <3


hinner inte ! :/

hah förlåt har inte bloggat alls på typ en vecka men jag är sjukt upptagen men skolan och läxor.. men ska försöka skärpa mig !
igår red jag madickeen det gick bra, kände att jag hade kontroll på henne och få henne att tänka framåt det var bara en gång i galoppen hon fick lite ryck haha <3
men hon var supper duktig .
och idag var det hopptävling och alla var så duktiga ! stackars nikina som var halt :(
gick hem vid 4 och har ätit och tatt en dusch super härligt ska även plugga lite men det går inte för min katt ligger på papprerna hah så söt !
har anmält mig till pay and ride oxå och nu ska det gå bättre har ju sporrar så ;)
men ah kvällen spenderas nog framför tv
ni får ha det bra<3

vår dag !<3

God morgon alla , har ätit en as god frukost, ska nog ut i det fina vädret Och passa på att ta lite vår bilder så kolla in bloggen senare;d Jaja ni får ha en bra dag puss <3

galen uteritt

japp idag red vi ut hade min älskling madicken <3
jag tycket det var piss kalt, men inte dana och dom så det blev ut ilf.
det gick ändå bra för mig hon var lite trippig bara , vi red upp till tippen och alla ponnys typ stack  fast inte madicken och några andra , och en ramla i en fucking vattenpöl stackarn <3
men mot slutet gick hon fint och konsentrerad men  ah skulle nog velat rida inne för att få ut mer på lekionen aja ;)
gick hem typ 4 och såg att min tröjja har komit hih tog typ 4 veckor men nu är den här älskar färgen oxå kommer bild nån dag <3
har ätit och duschat nu taggar vi till melodifestivalen heh . undra vem som vinner ;D
ska gotta mig med voffler oxå ah det blir pärfa kväll .
vi hörs imon alla sötisar <3

så fin är hon min prinssesa<3

all uppståndelse om svenska balettskolan

ja som sagt jag går ju där och nu dom senaste dagarna har det varit ute på nyheter och nätet ,om att elverna blir kränkta av lärana (inom dansen) och dom gick även in på detaljer som att dom blir arga om man gäspar och annat och det är ju sant . men detta handlar inte om alla elever (beroende på vilka lärare man har)
och juste nu har jag en lärare som inte är sån som tur är . men usch förra året hade jag en som jag hatar över hela mitt hjärta hhah , ne men seriöst .fast orkar inte skriva om det .
ilf så tycker jag det är bra att dom gör nåt åt det men visst är det hårt inom dans världen men alla vill ju inte bli det heller , eller om man inte vet vad man vill göra nu liksom så vi får se vart allt följer , men känner ändå att det inte behövs gå över eleverna utan att lärarna får fixa detta . va tycker ni inom SKOLAN ?


hejsan

hhej på er !
har inte gjort så mycket mer än att vilat idag då .och har ätit en super duper go middag och ligger här och äter godis nuu ;D om 15 min börjar the voice ska nog ta och kolla på det , har ingen direkt favorit har ni `?
och imon ska jag nog rida om jag inte känner mig sämre och sen direkt hem så det blir nog en ganska lung helg men ska försöka blogga så mycket som möjligt
TIPS PÅ VAD JAG SKA BLOGGA OM ? :*

hemma idag igen

hemma idag igen , gick till skolan igår men kände mig inte så bra ont i huvudet ,halsen .
så stannar hemma idag för att vila upp mig till nästa vecka.passa även på att lägga in header lite snabbt . det är bara en snabb header orka inte ha kvar den andra , ska försöka ta lite bilder så snabbt som möjligt när solen kommer fram . och se om nån kan fixa en fin header ;)
ska går ner och köpa godis snart heh . men kommer inlägg ikväll oxå pussi <3


börjar på nytt.

hej , har typ inte bloggat på två veckor eller nåt .
och jag är hemma och är sjuk hade ont i halsen i morse .
så kommer fixa ny header och så och lovar kommer börja blogga mer puss :*


RSS 2.0